Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cadouri ce inspira

Membru Bizoo de 8 ani.
4.92
5 stars: Exceptional
13 pareri

Lesa caini Lupine Pet BeetleMania 1.9 x 122 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

140 lei Lei
Brand
Lupine Pet
Out Of stock
Descriere
Lesa caini Lupine Pet BeetleMania din colectia colectia Original Design fabricata manual in USA, este durabila, unicata, si ofera siguranta si stil pentru animalutele dumneavoastra.
Lucrate manual in inima muntilor din New Hampshire, fiind inspirate din echipamentele de drumetie si catarare pentru a va putea oferii cele mai durabile lese pentru plimbarea cu prietenul vostru patruped.
Produsele Lupine Pet sunt realizate din material Jacguard. Modelele fashion, unicate nu sunt imprimate sau lipite, ele sunt realizate prin teserea firelor colorate reducandu-se astfel pierderea de culoare.
LupinePet are atat lesa pentru caine de talie mare cat si talie mica sau mijlocie. Lesa caini Lupine Pet BeetleMania este disponibil in trei marimi diferite pentru a se potrivi oricarui patruped, indiferent de talie. Lesa cu latime de 1.9 cm pentru caine talie medie, lesa cu latime de 2.5cm pentru caine talie medie si si varianta de 1.25 cm lesa caini talie mica.
Manerul ergonomic este captusit si ultra-moale pentru confort in timpul mersului chiar si atunci cand cainele trage in lesa. Manerul captusit personalizat al lesei pentru caini Lupine este usor, cu o parte inferioara din nailon periat moale pentru a asigura confort maxim.
Sistemul simplu de prindere se ataseaza usor de inelul zgarzii. Rotitorul incorporat rezista la rasucire.
Caracteristicile produsului lesa caini Lupine Pet BeetleMania 1.9 x 122 cm

Feronerie din otel sudat.
Tesatura din nailon, puternica si durabila.
Maner ergonomic

Lesele pentru caini LupinePet au o garantie pe viata, chiar daca au fost roase.
Pentru lesele si zgarzile LupinePet oferim o garantie de inlocuire pe viata, chiar daca au fost mestecate.
Avantajele produsului lesa caini Lupine Pet BeetleMania 1.9 x 122 cm

Material din nailon premium tesut, care este puternic, durabil si moale.
Modele unicate intotdeauna la moda
Maner confortabil captusit si moale

Instructiuni de ingrijire
Lesele si zgarzile lupinepet se pot spala manual sau la masina automata, in apa rece si detergent. Atentie: a nu se folosi inalbitori.
Culorile afisate in fotografii pot fi usor diferite in functie de monitorul computerului, deoarece monitoarele nu sunt calibrate la fel.
Completeaza lesa cu o zgarda din aeeasi colectie.
Fiecare articol este realizat manual, folosind doar componente de o calitate remarcabila, astfel, asigurandu-ne ca echipamentul nostru pentru animale de companie va oferi cea mai buna calitate, siguranta si stil pentru animalele dvs.!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura