Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cadouri ce inspira

Membru Bizoo de 8 ani.
4.92
5 stars: Exceptional
13 pareri

Sistem de mini fosa pentru caini Doggie Dooley

0 stars: 0.00 din 0 pareri

270 lei Lei
Brand
Odormute
Cod produs
095467035351
Out Of stock
Descriere
Doggie Dooley sistem de mini fosa pentru un caine mare sau doi caini mici.
Nu stii unde sa arunci caca de caine din curte?
In tomberon miroase urat, in plus daca il ambalezi in pungi poluezi cu plastic. Daca lasi caca cainelui in curte, risti sa calci in el, nu este igienic, aduna muste si gaze, miroase urat si poti sa faci un focar de infectie in curte.

Solutia este: Doggie Dooley sistem de mini fosa pentru caini. Este discreta, se instaleaza foarte usor in pamant si ofera o curatare rapida si usoara a gradinii. O solutie Eco-Friendly Doggie Dooley functioneaza ca un sistem septic, special conceput pentru excrementele animalelor de companie hranite cu hrana uscata sau raw. Foloseste actiunea enzimelor si bacteriilor pentru a transforma deseurile produse de animalele de companie intr-un lichid care se absoarbe in pamant si care nu dauneaza mediului.

Inodor, fara insecte, inofensiv pentru animalele de companie, gazon si arbusti. Este simplu de utilizat, depuneti deseurile in fosa, adaugati apa si tabletele sau pudra Waste Terminator conform instructiunilor si lasati-l sa functioneze. Ideal pentru majoritatea solurilor, cu exceptia argilei.

Sistemul Doggie Dooley este un mini septic tanc produs din plastic durabil si rezistent in timp. Are un capac usor de actionat cu piciorul pentru a introduce excrementele de caini adunate din curte. Acest produs este potrivit pentru un caine mare sau doi caini mici, va ajuta sa va pastrati curtea curata.

Produs in SUA inca din 1968.
Continutul pachetului:
A-4 bucati panouri laterale
B-1 capac cu balamale
C-2 pungi cu suruburi( pt.capac si panouri)
D-1 pachet cu pastile Digester
Trimite mesaj
Din Gura in Gura