Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cadouri ce inspira

Membru Bizoo de 8 ani.
4.92
5 stars: Exceptional
12 pareri

Detergent enzimatic Odormute parfumat, 425 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

115 lei Lei
Brand
Odormute
Cod produs
scented425
Out Of stock
Descriere
Detergentul enzimatic odormute parfumat 425g este un mix de enzime naturale care elimina orice miros organic. Actiunea enzimelor din pudra Odormute elimina sursa mirosului, modificadu-i compozitia chimica, nu doar il mascheaza. Nu este daunator pentru oameni, animale de companie sau plante.

Din cutia cu detergent enzimatic Odormute parfumat 425 g pudra puteti prepara o cantitatea de 75 l de solutie . Pudra care scoate mirosul se dizolva in apa calda , rezultand o solutie incolora. Pulverizati solutia preparata pentru eliminarea mirosurilor neplacute pe sursa de miros, lasati sa actioneze si Odormute va neutraliza mirosul intepator prin descompunerea acestuia. Solutia pentru indepartarea mirosului Odormute se poate folosi pentru a inlatura orice miros organic. Scoate mirosul de fum din pereti sau draperii, mirosul de urina de motan din covor sau canapea, te scapa chiar si de mirosul de urina de caine din curte sau din cusca cainelui.

Mod de preparare

O lingura de pudra se dizolva in 3.8 l apa calda ( 30 grade C). Se agita complect pana la dizolvare si se pulverizeaza solutia obtinuta pe suprafata dorita. Lasati sa actioneze cel putin o ora. Dupa preparare, solutia pentru eliminat mirosuri Odormute se foloseste in maxim 4 ore. E important sa preparati doar cantitatea necesara. Sub forma de pudra, Odormute detergent enzimatic se pastreaza pana la 5 ani, in loc ferit de umiditate.

Detergentul enzimatic odormute se foloseste cu succes de peste 50 de ani.

Produs fabricat in SUA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura